23948sdkhjf

Blir ny försäljningsdirektör på Samhall

Skincitys och Blockets tidigare vd har rekryterats till posten som ny försäljningsdirektör på Samhall.

Pernilla Nissler tillträder tjänsten den 26 april och kommer närmast från posten som vd för skönhetsbolaget Skincity som hon lämnade i fjol vår innan Axel Johnson sålde Kicks och Skincity i miljardaffär till danska Matas. 

– Jag är väldigt glad över att Pernilla Nissler blir vår nya försäljningsdirektör. Samhall befinner sig i ett skede av stora förändringar och jag är övertygad om att Pernillas gedigna erfarenhet av och kunskap om försäljning och förändringsarbete kommer att vara väldigt viktiga för bolagets fortsatta utveckling, säger Sara Revell Ford, vd på Samhall i en kommentar.

Förutom Skincity har Pernilla Nissler verkat på vd-posten för Blocket och har även ett längre förflutet inom Tele2 bland annat som affärsområdeschef för företagsmarknaden.

– Jag ser oerhört mycket fram emot att bli försäljningsdirektör på Samhall. Jag ser fram emot att få vara med och bidra på den fortsatta resan mot minskat utanförskap och ökad inkludering på arbetsmarknaden. Det känns väldigt meningsfullt, säger Pernilla Nissler.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078