23948sdkhjf

Tar plats i Samhalls styrelse

Välkomnar två nya ledamöter som beskrivs ha gedigen erfarenhet av affärsutveckling, finans och försäljning.

LKAB:s finansdirektör Stefan Loréhn och Max Burgers tidigare operativa chef samt Sverige- och Norgechef Rickard Holm valdes i samband med bolagsstämman in som nya ledamöter i Samhalls styrelse.

– Jag är glad över att kunna välkomna Rickard Holm och Stefan Loréhn till Samhalls styrelse. Deras kunskap om och erfarenheter av affärsutveckling, finans och försäljning kommer att vara väldigt viktiga för Samhall och vårt arbete med att utveckla bolaget. Vi ska fortsätta driva utvecklingen mot en mer inkluderande arbetsmarknad där allas kompetenser tas till vara, säger Cecilia Schelin Seidegård, styrelseordförande för Samhall i en kommentar.

Lars Engström har laämnat styrelsen och Samhalls styrelse består nu av består av Cecilia Schelin Seidegård på ordförandeposten, Ylva Berg, Josefine Ekros Roth, Hillevi Engström, Rickard Holm, Stefan Loréhn, Hosni Teque-Omeirat, Ylva Thörn och Lars Täuber.

Ny vice vd för Samhall, när Paul Lidbom i sommar lämnar rollen som finansdirektör och vice vd, blir bolagets HR- och kommunikationsdirektör Sabina Rasiwala.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109