23948sdkhjf

Coor växer i Norge

Coor Service Management har tecknat ett nytt avtal med det norska bolaget Aibel om att hantera och utveckla ett flertal servicetjänster inkluderat lokalvård. Uppdraget spänner, geografiskt över i stort sett hela Norge.
Det nya avtalet innebär att Coor tar över utförandet och utvecklingen av ett stort antal servicetjänster såsom restaurang, lokalvård, reception, säkerhet och fastighetsunderhåll i och omkring Aibels kontor och fabrikslokaler i hela Norge, bland annat i Stavanger, Haugesund, Asker och Bergen. De aktuella tjänsterna har tidigare utförts av ett antal mindre underleverantörer.

Avtalet är på fyra år med möjlighet till förlängning i ytterligare maximalt sex år.

Kontraktet startar den 1 maj.

- Att välja att samordna de servicetjänster som utförs i och omkring en fastighet eller en anläggning blir allt vanligare i hela Norden. I Sverige är trenden mot integrerade servicelösningar starkast bland större, privata företag, medan den offentliga sektorn drivit utvecklingen i Danmark på senare tid. I Norge har marknaden inte varit lika mogen, men de två stora norska integrerade FM-avtal som Coor nyligen tecknat med Statoil och Aibel visar att trenden spridit sig även dit, säger Mikael Stöhr, vd och koncernchef på Coor Service Management.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062