23948sdkhjf

OKG förlänger med ISS

OKG och ISS har tecknat ett förlängningsavtal avseende servicetjänster inkluderat lokalvård vid kärnkraftverket i Oskarshamn. Avtalet gäller under perioden 2014-2016.
ISS fortsätter sitt åtagande som heltäckande tjänsteleverantör vid kärnkraftverket i Oskarshamn. Det nya avtalet stärker ISS unika position som den enda FM-leverantören till den svenska kärnkraftsindustrin.

ISS levererar idag servicetjänster vid samtliga fyra kärnkraftsanläggningar i Sverige.

ISS har varit OKG:s servicepartner sedan 1999. År 2008 utökades samarbetet och sedan dess har ISS ansvarat för lokalvård, sanering och en rad servicefunktioner såsom traverskörning och brandtätningar, markskötsel, markskötsel, transporter och fastighetsskötsel.

– ISS har en lång erfarenhet som tjänsteleverantör till kärnkraftsindustrin och en god förståelse för vår verksamhet, vilket gör att vi ser ISS som den idag bäst lämpade leverantören att driva och utveckla delar av våra servicetjänster, säger Catrin Lundh, servicechef OKG.

Samarbetet uppges skapa utökade synergier mellan tjänster, effektivare styrning och ökad flexibilitet bland personalen. OKG räknar med att årligen kunna göra besparingar inom området för Facility Management-tjänster.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078