23948sdkhjf

Inspira städar DeLaval

Inspira har kontrakterats för städning på DeLavals anläggning i Tumba söder om Stockholm. Uppdraget utförs på två olika områden, kontors- och industriområdet samt Hamra Conference på Hamra Gård.
Ytorna - drygt 19 000 kvadratmeter - är fördelade över både kontor, industrilokaler och konferensytor.

Inspira inför sin modell för förstärkt zonstädning på DeLaval, allt i syfte att säkerställa kvalitet och minimera storstädningsinsatser.
Ytorna som ska städas är av mycket olika karaktär och kräver väldefinierade metoder och rutiner. I DeLavals industrilokaler ingår även ytor som skall städas enligt rutiner för elavledande golv, (ESD).

Inspira kommer även att använda det mobila verktyget för kvalitetskontroller, MyScore, hos DeLaval.

- Att anrika DeLaval väljer Inspira är hedrande. Vår lösning ska medföra en problemfri städfunktion som hela tiden utvecklas genom smart planering, modern städteknik samt ett städteam som förstår DeLavals verksamhet och aktivt säkerställer att deras lokaler alltid upplevs som rena och välkomnande, säger Joakim Markovits, VD på Inspira.

Hamra Gård är en levande gård med en stor besättning av djur. Lokalerna som ingår i Hamra Gård är spridda över ett större område i flera byggnader där ytorna används mycket för konferens, utbildning och representation.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063