23948sdkhjf

Miab stuvar om i ledningen

Marie Nerg, ägare och tidigare vd för Miab, stuvar nu om ordentligt i organisationen och breddar både kompetens och serviceutbudet i bolagen. En ny ledningsgrupp är tillsatt.
Miab-gruppen är Sveriges största familjeföretag inom Städservice med en omsättning på över 500 miljoner kronor och över 1 000 anställda.

Marie Nerg tar nu över rollen som Administrativ dir med uppgiften att utveckla den nya ekonomifunktionen med systemlösningar för driftorganisationen samt kund- och kvalitetssystem.

Ulf Sjöberg anställs som vd i Miab AB och har de senaste åren varit VD för dotterbolaget Miab Södertälje. Ulf har tidigare haft rollen som försäljningschef i Miab-gruppen och varit drivande i den omsättningsutveckling som Miab-gruppen på ett framgångsrikt sätt genomfört de senaste åren.

Per Karlsson anställs som vd för NCA Facility Services med uppgiften att utveckla NCA inom sjukhussektorn samt att finna nya serviceområden inom Facility Management. Per har över 20 års erfarenhet i ledande befattningar på ISS och Addici, och kommer nu närmast från Coor.

Miab-gruppens Huvudkontor finns nu i Bromma i moderna lokaler, och har regionkontor i Södertälje, Nyköping, Norrköping. Linköping och Göteborg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078