23948sdkhjf

Fredells Byggvaruhus förlänger avtal med Inspira

Inspira har haft lokalvårdsuppdraget på Fredells Byggvarhus i Sickla sedan 2007och har nu fått förnyat förtroende i en ny avtalsperiod. Inspira fortsätter att utveckla sitt stabila platsteam som är väl insatta i uppdraget, arbetsledare, gruppledare och lokalvårdare.
- Det är mycket glädjande att Fredells har valt oss som fortsatt leverantör av städtjänster. För oss är den övergripande ledstjärnan att leverera ”Städning i världsklass”. För att garantera detta på Fredells så arbetar vi bland annat med en egen, unikt uppbyggd modell för kvalitetssäkring, det som vi kallar Inspiramodellen. Med rätt metoder, utrustning och kvalitetssäkringsrutiner samt kompetent och engagerad personal, så kommer vi oförtrutet arbeta vidare med att motsvara Fredells och deras kunders förväntningar på en ren och fräsch miljö. Säger Mikael Wallner, Operativ Chef på Inspira AB.

Inspira ansvarar för städningen av Fredells kontor, butik samt lager. På samtliga toaletter har Inspira valt att arbeta med Biokem, en behandling som efterlämnar bakteriesporer så att källan till dålig lukt elimineras i samband med den dagliga rengöringen. Inspira har utöver att uppdatera den städtekniska lösningen, även implementerat MyScore, ett nytt sätt att arbeta med kvalitetskontroller där Inspira och Fredells tillsammans fastställt kontrollpunkter och nivåer.

- Inspiras personal är väldigt uppskattade av både medarbetare och kunder samt bidrar i högsta grad till vårt motto - ” Vi hjälper till”. Säger Anders Lassfolk, CFO Fredells
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125