23948sdkhjf

Ny FM-direktör på Sodexo

Peter Andersson har utsetts till ny vd för Sodexo Facilities Services samt FM-direktör för Nordic Market Offer. Peter Andersson kommer närmast från Astra Zeneca där han under de senaste åren varit ansvarig för Facility Management.
– Jag är mycket glad över att vi har kunnat rekrytera en så kvalificerad person som Peter är då detta är ett strategiskt tillväxtområde, säger Carina Qvarngård, VP Nordic Strategy, Market Offer and Supply Chain inom Sodexo AB.

Peter Andersson har arbetat på en rad olika positioner inom Astra Zeneca och tillträder sin nya tjänst med omedelbar verkan.

- Peter kommer till oss med en oerhört stor erfarenhet inom hela FM-området. Han kommer framför allt att bidra med ett starkt kundperspektiv i sina nya roller, då han drivit etableringen av partnerskap vid outsourcing av FM-tjänster och vet hur viktigt processen samt kulturen är för framgång”, säger Carina Qvarngård.

- Jag är glad över att ha fått detta förtroende. Verksamheten ligger mig varmt om hjärtat och jag ser fram emot att utveckla den vidare, säger Peter Andersson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062