23948sdkhjf

Procurator tecknar avtal med Riksbyggen

Riksbyggen har inlett ett samarbete med Procurator avseende arbetskläder, skyddsutrustning, städmaterial och städkemikalier. För sortimentet inom arbetskläder, skyddsutrustning är Procurator en av Riksbyggens två leverantörer och vad gäller städmaterial och städkemikalier är Procurator Riksbyggens enda leverantör.
-Då vi har goda erfarenheter av Procurator känner vi oss trygga med att ha hittat en leverantör som med sin kompetens inom dessa områden kan hjälpa oss att forma och utveckla vårt sortiment, samt höja och komplettera våra egna kunskaper. Vi kommer tillsammans att verka för att de produkter som köps in optimeras ur ett hållbarhets- och funktionsperspektiv, säger Inger Nordström som är Specialist inom Inköp.

-Det är med stor glädje vi ingår detta nya avtal tillsammans med Riksbyggen. Vi har haft en mycket bra dialog under resans gång och Riksbyggen har verkligen anammat det koncept som vi erbjuder marknaden. En komplett leverantör inom städ/hygien som dessutom erbjuder bred kompetens inom personligt skydd och arbetskläder, säger Nicklas Nilsson Affärsområdeschef på Procurator.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.049