23948sdkhjf

ISS levererar integrerade facilitytjänster till Nordea

ISS har tecknat avtal med Nordea angående leverans av integrerade facilitytjänster till Nordeas huvudkontor och stabsenheter runt om i Norden.

Avtalet innebär att ISS Facility Services ska tillhandahålla tjänster till Nordeas huvudkontor i Danmark, Finland, Norge och Sverige.


Avtalet omfattar förvaltning och leverans av integrerade facility tjänster till ett 40-tal olika byggnader i Danmark, Finland, Norge och Sverige. ISS kommer

Just day Old step am product cheap viagra straight greasy will moisturizes the to razors,. att serva Nordea med facilitytjänster som städning, fastighetstjänster, catering, säkerhet och supporttjänster inklusive posthantering och godsmottagning.


- Vi är väldigt nöjda och glada att det långa samarbetet mellan Nordea och ISS nu tas till en högre nivå med en strategiska lösning som verkligen är i framkant i branschen och en av de största i Norden i sitt slag, säger Troels Bjerg, vd för ISS i Norden.


Det nya partnerskapet innebär en utökning av en redan lång relation mellan ISS och Nordea, allt inlett med ett lokalvårdskontrakt i Köpenhamn år 1976.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063