23948sdkhjf

Inspira städar Tele2 Arena

Tele2 Arena - Stockholms nyaste och modernaste evenemangsarena – ska städas av Inspira. Kontraktet innebär en utökning av städuppdraget för Stockholm Globe Arenas som Inspira haft sedan sommaren 2012 och som tidigare omfattats av Ericsson Globe, Hovet, Annexet och Söderstadion.
- Jag är mycket stolt över detta spännande uppdrag. Tele2 Arena sätter en ny standard på arenor i Sverige och evenemangsområdet i Globenområdet befäster sin ledande position i Skandinavien, säger Joakim Markovits, vd för Inspira AB och fortsätter:

- Vår uppdragsgivares målsättning är att erbjuda evenemang i världsklass. Självklart ska det även innebära städning i världsklass. Städningen ska bidra till en ren och trygg upplevelse för alla som besöker arenan Som partner och leverantör till Stockholm Globe Arenas vill Inspira fortsätta att utveckla arbetet med en ren och trygg arena för alla besökare.

Fakta: Arbetet med trivsel och säkerhet vid arenorna är omfattande och involverar flera aktörer och samordnas och styrs av Stockholm Globe Arenas Miljö- och säkerhetsavdelning. Vid varje event är det arrangören som har ansvaret för säkerheten under eventet. Det är Inspira som genom sina bevaknings- och städtjänster i fastigheterna hjälper till att skapa de bästa förutsättningarna.

Inspira erbjuder konceptet Rent och Tryggt som omfattar samordnade eller separata servicetjänster inom bevakning och städning. Inspira är Stockholm Globe Arenas partner för dessa tjänster på arenaområdet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08