23948sdkhjf

Städenheten Piteå – 18:e bästa arbetsplatsen i Europa

Städenheten i Piteå kommun är en av Europas bästa arbetsplatser. Enheten korades nyligen som den 18:e bästa arbetsplatsen i Europa. Detta i samband med ”Great place to work” Europeiska gala och konferens i Dublin.
Städenheten på Piteå kommun har tidigare utsetts till den sjunde bästa arbetsplatsen bland små till medelstora företag i Sverige och till den bästa bland deltagande offentliga organisationer.

I somras fick enheten i Piteå kommun besked att arbetsplatsen placerats sig på en hedrande 18:e plats i Europa.

Vid ”Great place to work” Europeiska gala och konferens i Dublin fanns städenheten Piteås Margareta Lundgren och tre kollegor på plats när beskedet kom att deras arbetsplats placerat sig på pass väl i en bred internationell jämförelse.

– Vi är otroligt stolta och glada för utmärkelsen och den stora uppmärksamhet vi har fått på galan och det känns helt otroligt att vi har kommit så här långt. Tack vare våra fantastiskt duktiga medarbetare har vi nått hit, ett viktigt delmål i vårt arbete för att höja statusen för städyrket, säger Margareta Lundgren.

Fakta: Great place to work är ett forsknings, konsult och utbildningsföretag som varje år med hjälp av medarbetarundersökningar och managementenkät hjälper företag och organisationer att utveckla sin arbetsplats. Läs mer på www.greatplacetowork.se .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062