23948sdkhjf

Lönsamhet i fokus för Procurators nye vd

Zdenko Topolovec har utsetts till ny vd för Procurator Sverige AB. Topolovec säger i en kommentar inför tillträdet att han avser fokusera ännu tydligare på Procurators kärnområden med mål att öka tillväxten och lönsamheten.

Procurators nyutnämnde vd Zdenko Topolovec har lång och gedigen arbetslivserfarenhet. Han kommer närmast från en tjänst som vd för den svenska organisationen inom Tata Steel. Dessförinnan var han vd för Berendsen Textil Service AB och har även varit anställd inom ICA-koncernen under cirka 15 år.


– Att bli vd för Procurator en mycket spännande utmaning. Jag kommer att fokusera ännu tydligare på våra kärnområden och att utveckla våra egna varumärken ytterligare. Samtidigt är det av yttersta vikt att öka lönsamheten och tillväxten för företaget, säger han.

Procurator Sverige AB:s tidigare vd Ulf Hällström är numera chef för hela koncernen.


Procurator meddelar att man även är i färd med vässa och bygga ut sajten för e-handel och lanserar en helt ny e-handelslösning. Sajten omfattar över 30 000 artiklar för personlig skyddsutrustning, hygienprodukter, lokalvård, servering, kontorsartiklar och emballage. På den nya sajten kan kunderna bland mycket annat förses med automatiska köpråd.


Avensia – ledande nordisk e-handelsleverantör – bygger den nya e-handelslösningen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062