23948sdkhjf

ISS och Selecta tecknar samarbetsavtal

ISS och Selecta har inlett ett samarbete som innebär att Selecta tillhandahåller kaffelösningar för ISS kunder i Sverige.
ISS har hittills anlitat flera olika leverantörer för kaffe- och vendingautomater. Det nya avtalet, som är tecknat på tre år, innebär att Selecta blir ensam leverantör av dessa tjänster och att man samtidigt tar ett helhetsgrepp kring kaffeupplevelsen.

ISS och Selecta är rikstäckande och båda parter ser en stor potential i att komplettera varandra genom att erbjuda olika slags servicetjänster.

- Vi är glada att vi genom avtalet med ISS får möjlighet att samarbeta med en proffsig och rikstäckande serviceleverantör, som erbjuder en stor palett av olika servicetjänster, säger Morgan Christoffersson, nordisk marknads- och försäljningsdirektör på Selecta.

- ISS leveransmodell IFS, med integrerade servicetjänster, kan bidra till kostnadseffektivitet och utveckling hos våra kunder. Nu kommer vi dessutom att kunna förädla och utveckla kaffeupplevelsen genom vårt partnerskap med Selecta. Vi ser en stor fördel att ha Selecta som en rikstäckande samarbetspartner. De kan ta ett helhetsgrepp kring maskin- och kaffeleverans, allt för att nå vårt gemensamma mål med nöjd kund, säger Joakim Holm, inköpschef ISS Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062