23948sdkhjf

ServiceCompagniet vann stor upphandling med ÖoB

ServiceCompagniet har - efter en omfattande upphandling - fått förtroendet att sköta städningen inom ÖoB i hela landet. Avtalet har tecknats på tre år och omfattar 98 varuhus. Uppdraget blir ett av dom största för ServiceCompagniet.
ServiceCompagniet startade den 1 mars upp städningen på 14 varuhus och innan den 1 september i år kommer samtliga 98 varuhus att vara igång och hållas rena av ServiceCompagniet.

- Vi har givetvis dragit nytta av den kunskap och erfarenhet vi har från tidigare uppdrag som varit komplexa utifrån omfattning och geografisk spridning, säger Annika Jansen, chef för Nationella Affärer inom ServiceCompagniet.

- Våra arbetssätt med att skapa enhetlighet och tydlighet i leveransen är viktiga när vi syr ihop lösningar till kundföretag som har en så stor geografisk spridning som ÖoB har.

- Att valet föll på ServiceCompagniet beror på att de uppfyllde alla de kriterier vi ställt på en framtida samarbetspartner. De presenterade den bästa lösningen utifrån både kostnad och kvalitet och visade professionalism och högt engagemang för ÖoB och våra specifika behov inom området lokalvård, säger Peter Janefjord, affärsutvecklare inom ÖoB och ansvarig för upphandlingen.

ÖoB är idag ett av Sveriges ledande lågprisföretag och har funnits på marknaden i över 40 år.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.332