23948sdkhjf

NMV är nu komplett miljö- och kvalitetscertifierat

Norrlands Miljövård har miljö- och kvalitetscertifierat sig genom ISO 9001 och 14001 för multisite (lika med alla 17 filialer). Tidigare har delar av företaget varit miljöcertifierade. Ett nästa steg i miljöarbetet är att en Svanen certifiering är påbörjad.
Norrlands Miljövård (NMV) har från och med slutet av februari miljö- och kvalitetscertifierat hela företaget.

När ett företag certifierar sig för ISO 9001 (kvalitet) och 14001 (miljö) försäkrar sig företaget om ett styrmedel som ger bolaget möjligheter till att arbeta på rätt sätt för att utvecklas och förbättras. En del av detta innefattar också AFS 2001:1 som handlar om arbetsmiljö.

Att certifiera sig enligt ISO 9001 och 14001 ger - framhåller NMV - ett kvitto på att arbetet för ökat miljö- och kvalitetstänk håller en hög standard och att man är på rätt väg för att bli ”bäst i klassen”.

Arbetet ska också se till att lokalvårdare och administrativ personal får en bättre arbetsmiljö med tydlig struktur för hur vi ska arbeta.

Fokus för Norrlands Miljövård ligger nu på minskning av kemikalier och förbättringar på områdena kvalitetsmätning och kommunikation. Ett nästa steg i miljöarbetet är att en Svanen certifiering är påbörjad.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063