23948sdkhjf

Micro System starkt in på den norska marknaden

Micro Systems och sortimentet av moppar under varumärket Uniq Duotex gör i ett slag en stark inbrytning på den norska marknaden. Detta genom att Lilleborg Profesjonell beslutat ersätta Jonmaster moppsystem med Duotex sortiment.
Lilleborg Profesjonell i Norge slutar sälja Jonmaster moppsystem till förmån för Micro System och Uniq Duotex produktsortiment av miljömärkta mikrofiberprodukter.

- Vi är mycket glada att Lilleborg har valt oss som samarbetspartner. I och med detta har vi kommit väsentlig närmare vår vision om att Duotex ska bli
Nordens ledande, tillika miljövänliga och Svanenmärkta mikrofiberkoncept, kommenterar Kuba Stefaniak, vd för Micro System.

- Vi har nu också i Norge lyckats nå ut med budskapet om att Duotex teknologin bidrar till bättre resultat
och effektivare städning, något som i sin tur också leder till minskade kostnader. Vi talar, rakt på sak uttryckt om framtidens miljökoncept som gör städningen till en ny upplevelse.

Lilleborg Profesjonell är ledande leverantör av rengöringsprodukter och hygiensystem för den professionella marknaden i Norge. Lilleborg AS är uppdelad i två självständiga enheter, Lilleborg och Industrial Professional. Bolaget har totalt cirka 520 anställda och ägs av Orklakoncernen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063