23948sdkhjf

ServiceCompagniet förnyar avtalet med AcadeMedia

ServiceCompagniet har förnyat det ramavtal som man sedan 2010 haft med utbildningskoncernen AcadeMedia. ServiceCompagniet har ansvar för ett 50-tal av AcadeMediakoncernens utbildningsenheter runt om i landet.
Samarbetet mellan ServiceCompagniet och AcadeMedia uppges ha haft en positiv utveckling och i dagsläget har ServiceCompagniet ansvar för ett 50-tal av AcadeMediakoncernens utbildningsenheter runt om i landet. Nyligen förnyades avtalet vilket innebär en fortsättning och vidareutveckling av samarbetet.

- För att fungera som en stabil leverantör till ett stort och snabbt växande kundföretag som verkar i en snabb och föränderlig bransch krävs både styrka, engagemang och flexibilitet, säger Annika Jansen, chef för nationella affärer inom ServiceCompagniet, som är mycket glad över att ServiceCompagniet får fortsätta växa med Sveriges största utbildningsföretag.

Fakta: AcadeMedia är Sveriges största utbildningsföretag - varje dag går 44 000 förskolebarn och elever samt cirka 20 000 vuxenstuderande till de olika verksamheterna. AcadeMedia har drygt 240 enheter och runt 8 000 medarbetare och finns över hela Sverige, från Boden i norr till Malmö i söder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078