23948sdkhjf

Vasakronan förlänger serviceavtal med Coor

Fastighetsbolaget Vasakronan har förlängt ett stort serviceavtal med Coor Service Management för ytterligare två år. Avtalet omfattar FM-tjänster, inkluderat lokalvård till ett ungefärligt värde av 150 miljoner kronor per år.
Vasakronan – som äger, förvaltar och utvecklar kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Malmö och Lund – inledde år 2009 ett samarbete med Coor angående leverans och utveckling av kontors- och butiksservicetjänster.

Avtalet, som omfattar tjänster till ett ungefärligt värde av 150 miljoner kronor per år har nu förlängts i ytterligare två år.

Bland tjänsterna som levereras ingår kontorsservicetjänster inkluderat lokalvård, receptionstjänster samt drift av restauranger och konferensanläggningar. Tjänsterna levereras till Vasakronans kontor och fastigheter samt till Vasakronans hyresgäster.

- Vi ser en allt större efterfrågan på gröna hållbara serviceleveranser från våra hyresgäster. Tillsammans med Coor kommer vi nu att utveckla de tjänsterna vidare, säger Nicklas Walldan, chef Teknik, service & utveckling på Vasakronan.

- Genom vårt samarbete med Coor har våra kunder tillgång till prisvärda servicetjänster av hög kvalitet. Tjänsterna är paketerade i olika nivåer där priser och villkor redan är framförhandlade. Allt för att det ska vara lätt och smidigt att beställa och ge våra kunder ett tydligt mervärde, säger Åsa Almquist, chef Kundservice på Vasakronan.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062