23948sdkhjf

Förenade fick ny HR-chef

Linda Rosqvist har utnämnts till HR-chef i Förenade Service. Rosqvist har arbetat på flera olika positioner i företaget sedan 2004 och har bland mycket annat byggt upp en intern yrkesskola för företagets lokalvårdare.

Linda Rosqvist har utnämnts till HR-chef i Förenade Service AB. Så här berättar hon om sig själv och om sina förväntningar på jobbet som HR-chef:


- Jag började arbeta i Förenade Service i januari 2004 och har sedan dess arbetat på flera olika positioner inom driften. Detta har gett mig en stor erfarenhet både genom att arbeta ute hos kund som lokalvårdare och att få arbeta med att leda och engagera medarbetare som serviceledare, vilket jag idag har stor nytta av när jag nu arbetar i en stabsfunktion.


- I augusti 2010 fick jag erbjudandet att gå över från mitt dåvarande uppdrag som planner i Region Syd till kvalitetsavdelningen för att där skapa en intern yrkesskola för våra lokalvårdare i Förenade Service i Sverige.


- Det skall nu bli mycket spännande och intressant att ta mig an arbetet som HR-chef där jag förväntar mig att få träffa mycket människor, arbeta med motivation och kompetensutveckling av vår personal samt att jag ser fram emot att arbeta med hela Sverige som arbetsområde. Jag brinner för personal- och utbildningsfrågorna och vill att vi skall vara ett stolt företag med stolta medarbetare som har rätt kompetens och känner sig trygga i sitt arbete.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078