23948sdkhjf

CLEAN växlar upp med flytt till nya MalmöMässan

CLEAN Service & Supply återkommer den 6-7 november 2013 till södra Sverige och Malmö. Intresset för mässan uppges vara stort och det är nu bestämt att CLEAN i Malmö uppgraderas genom flytt till nya MalmöMässans större lokaler.
Martin Månsson på Inpa är en av de utställare som är nöjd med bytet till MalmöMässan:
– Nya fräscha lokaler som är lättillgängliga både för oss utställare, men framför allt för besökarna torde innebära att CLEAN Service & Supply lyfts till en ny dimension i vår region.
- Det är extra viktigt att det blir enkelt för besökare att hitta mässan, säger Martin Månssson och lyfter fram fördelen att kunna locka danskar:
- 2011 var mässan flitigt besökt även av våra grannar från Danmark och genom valet av den nya Malmömässan borde det tilltala ännu fler, fortsätter

Martin Månsson på Inpa som är en av de många aktörer som redan nu bestämt sig för att vara med i november.

Han tillägger att Hyllie idag är en smått unik plats i Öresundsregionen där människor möts och samlas för shopping, matupplevelser, konserter, sportevenemang, utställningar och mässor.

Martin Månsson avrundar med att påpeka att kommunikationen är utomordentlig genom citytunneln, där Hyllie utgör sista anhalt innan/före Öresundsbron, och numera även för bil och buss genom nybyggd av- och påfart.

CLEAN Service & Supply är branschmässan för lokalvård, hygien, golv och tvätt. Arrangör är Mentor Communications och tidningen Rent – Sveriges ledande facktidning för den professionella städbranschen. Sedan starten 2010 har mässan växt i omfattning och besökarantal varje gång. I år arrangeras mässan två gånger; på Svenska Mässan den 29-30 maj och på MalmöMässan den 6-7 november.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078