23948sdkhjf

Avarn Security förlänger med Stockholm stad

Fick enligt bolaget högst kvalitetspoäng när anbudet utvärderats i förhållande mellan pris ock kvalitet.

Avarn Security har tecknat nytt avtal med Stockholm stad avseende leverans av bevakningstjänster med väktare, ordningsvakter och skyddsvakter mobilt som stationärt, samt larmcentral och personlarm.

– Stockholms stad är en viktig kund för oss och vi är glada över det fortsatta förtroendet. Vi har samarbetat i många år med staden och vi känner deras olika verksamheter väl, vilket leder till att vi kan möta tufft ställda krav med rätt kvalitet på ett kundanpassat sätt. Våra duktiga medarbetare i uppdraget bidrar varje dag till en tryggare och säkrare stad, och det känns väldigt bra att kunna fortsätta utveckla det viktiga arbetet, säger Lena Johansson, regionchef på Avarn Security i en kommentar.

Det nya förlängda avtalet gäller från 1 mars och tecknas på tre år.

–Anbuden utvärderas utifrån bästa förhållandet mellan pris och kvalitet, där Avarn Security fick högst kvalitetspoäng, vilket innebär att vi rankats som nummer ett. Det är riktigt roligt och känns som ett kvitto på vår förmåga att kunna leverera kvalitativa säkerhetstjänster, säger Per Österborg, Key Account Manager på Avarn Security.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079