23948sdkhjf

SMB Städgross värvar från Ahlsell

Martin Johansson har tillträtt posten som försäljningschef hos leverantören SMB Städgross. Han kommer närmast från Ahlsell Sverige och rollen som försäljningschef för division fastighet där han haft resultat- och personalansvar för Region Stockholm och Uppland. 

Han har även ett förflutet som international business development manager hos Office Depot,  med ansvar för bolagets affärsutveckling i Norden, och som Sverigechef för maskinleverantören Wetrok.

– Hos SMB Städgross är vi övertygade om att Martins omfattande erfarenhet och ledarskapsförmåga kommer att vara avgörande för vår fortsatta expansion och framgång. Vi ser fram emot att se honom leda vår försäljningsorganisation till nya höjder, samtidigt som vi stärker vårt erbjudande kring hållbarhet och kvalitet, säger Per Eriksson, ordförande för SMB Städgross i en kommentar.

Det var i slutet av juni i fjol som leverantörerna SMB Städ Materiel Bolaget och Stockholm Städgross med städvaruhus i Sundbyberg respektive Västberga i södra Stockholm. Det nya sammanslagna bolaget fick då stöd av Hasko Invest som investerare och strategisk partner och som sedan tidigare är delägare och partner i SMB.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.271