23948sdkhjf

Rentav växer med Berners – blir helhetsleverantör inom lokalvård

Får utökade uppdrag och förlänger 20-årigt samarbete efter ny upphandling.

Rentav har städat delar av bilåterförsäljaren Berner-koncernens, återförsäljare för Volkswagen Group och Scania i Jämtland och Västernorrlands län, enheter sedan 2004 och firar 20-årsjubileumet med att utöka leveransen och blir aktörens helhetsleverantör av lokalvård till totalt elva anläggningar. 

Förutom att städa  anläggningar i Härnösand, Hofvallen i Östersund samt Skoda-Hallen, Däck och rekond, Lackverkstaden, Audi/VW-hallen, Tunga Fordon och Transportbilar i Birsta i Sundsvall ska Rentav även ta hand om lokalvården på Tunga Fordon, Fyrvalla, och Busscenter i Östersund samt anläggningen i Hågesta i Sollefteå.

Uppdraget innebär att totalt 190 000 kvadratmeter kommer städas av Rentav varje månad och uppdraget omfattar både daglig lokalvård och städning fler dagar i veckan.

– Vi har valt att utöka och förlänga vårt samarbete med Rentav på grund av deras seriositet, lyhördhet och inte minst deras fantastiska personal, säger Malin Svärd, kvalité och hållbarhetschef på AB Berner & Co  i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.219