23948sdkhjf

Reledo gör ytterligare förvärv: ”Välskött bolag med tydligt fokus på tillväxt”

Breddar med bolag som levererar bland annat kaffe och frukt till kontor och arbetsplatser från Skellefteå i norr till Göteborg i söder.

I juni i år avslöjades Celero Capitals planer på en ny utmanare inom facility service då Reledo såg dagens ljus. Första förvärven var Exiso, ICG Sverige, Ekebybruk Städ och Lokalservice och Bofint Städservice Sverige. I augusti blev Stockholmsbaserade Jörnsveds Charkstäd del i verksamheten som ska ledas av Jonas Warnander som kliver på som koncernchef under första kvartalet nästa år.

Nu växer gruppen ytterligare med förvärvet av Enjojj som levererar kaffe, frukt, vatten,”pausprodukter“, varuautomater och smartkylar till arbetsplatser och kontor i Skellefteå, Umeå, Uppsala, Stockholm och Göteborg.

– Enjojj är ett mycket fint och välskött bolag med ett tydligt fokus på tillväxt. När Reledo nu även kan erbjuda kaffe av högsta klass, andra drycker samt varuautomater så har vi tagit ett viktigt steg på vägen att kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar inom facility management. Vi är glada över att välkomna Daniel, Tomas och resten teamet på Enjojj till Reledo och ser fram emot att jobba vidare tillsammans, säger Peter Möller, managing partner på Celero Capital i en kommentar.

Bolaget drivs sedan 2019 av Daniel Sundström och Tomas Westman som även fortsättningsvis ska driva bolagen i egenskap av vd och vice vd. basen i bolaget finns i anrika  företagen Drickomat i Stockholm och Kaffecenter i Umeå och bygger på ett nätverk av företag med lokala delägarskap.

– Vi ser fram emot att fortsätta utveckla enjojj som en del av Reledo. Vi tror kaffe och pausprodukter blir ett bra tillskott till gruppen och det känns spännande att få bredda FM-erbjudandet till Reledos nuvarande kunder, säger Daniel Sundström, i en kommentar.

Kunder är bland andra Annas Pepparkakor, Serafimgruppen, WSP, Caverion och Medius.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063