23948sdkhjf

Asteri tecknar avtal med Bonnier Fastigheter

Asteri Facility Solutions har vunnit upphandling om leverans av lokalvårdstjänster till Bonnier Fastigheters kommersiella lokaler i Stockholm och Uppsala. Uppdraget, som löper på fyra år med möjlighet till förlängning, startar i maj. 

Totalytan för objekten som ingår i uppdraget är drygt 65 000 kvadratmeter och huvudinriktning för fastigheterna är kontor och köpcentrum.

– Jag ser mycket fram emot det här samarbetet, där öppenhet och transparens i partnerskapet blir centralt. Det har känts rätt från första mötet, eller egentligen från att vi fick till oss förfrågan och läste på om Bonnier Fastigheters verksamhet. Vi har från början och hela vägen haft ett ”win-win”-tänk i vår lösning. Det är så vi vill jobba – i partnerskap där båda parter har en sund affär och med stort förtroende för varandra, utvecklar verksamheten tillsammans, säger Maria Chagot, vd för Asteri facility Solutions i en kommentar.

Utöver att erbjuda lokalvård ska Asteri även erbjuda hyresgästerna en webbshop med material som kan behövas på  arbetsplatsen. Hyresgästerna kan också  beställa extra städning i ett helt digitaliserat flöde, heter det vidare.

– Efter en professionell dialog och stor lyhördhet genom hela processen föll vårt val på Asteri. De var den aktör som bäst kunde visa konkreta förslag på utveckling och innovation redan i anbudsskedet och har genomgående haft stort fokus på både miljön, människorna, servicen samt helhetsekonomin för våra lokaler och hyresgäster. Det har varit viktigt för oss att våra hyresgäster ska få en hög kvalité, tillgänglighet och hållbar service, säger Katrin Andréasson, Affärsområdeschef för Bonnier Fastigheter Service. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Fyra städbolag får uppdrag av Jernhusen
Trafikförvaltningen förlänger avtal om trygghetsvärdar
Vasakronan förlänger IFM-avtal med Coor
Krönika: Ny rättspraxis om golvpriser
Alberts Städservice i nya händer
Orbotech värvar tio: ”Vi går mot strömmen och lägger nu in nästa växel”
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.078