23948sdkhjf

L&T får nytt uppdrag inom livsmedelssektorn

L&T har tecknat avtal med Paulig gällande helhetsåtagande för produktionsrengöring och lokalvård på livsmedelskoncernens, där varumärkena Risenta och Santa Maria ingår, anläggning i Mölndal. 

”Det kräver specialistkunskap, erfarenhet och flexibilitet för att utföra städning och rengöring inom livsmedelsindustrin på ett hygiensäkert och effektivt sätt”, skriver L&T i ett pressmeddelande.

– Vi identifierar vilka miljöaspekter som finns i verksamheten och de är konsekvenser av aktiviteter som får en effekt på miljön positiv eller negativ. Inom arbetsmiljö fokuserar vi på Pauligs arbetsplatser, hur de ska se ut med förebyggande arbetsmiljöåtgärder samt att anpassa gällande lagar och bestämmelser. Vi är mycket glada för förtroendet, säger Mikko Taipale, vice vd på L&T Sverige.

I juli i fjol stod det klart att L&T fått förnyat förtroende att ansvara för servicedriften vid det danska livsmedelsvaruföretaget Danish Crowns anläggning i Jönköping kommun.

L&T i Sverige bedriver en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM och L&T Service. Aktören sysselsätter cirka 1 400 medarbetare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Fyra städbolag får uppdrag av Jernhusen
Trafikförvaltningen förlänger avtal om trygghetsvärdar
Vasakronan förlänger IFM-avtal med Coor
Krönika: Ny rättspraxis om golvpriser
Alberts Städservice i nya händer
Orbotech värvar tio: ”Vi går mot strömmen och lägger nu in nästa växel”
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.097