23948sdkhjf

L&T får förnyat förtroende av Danish Crown

Vinner uppdrag om ytterligare tre år.

I juli aviserade L&T om förnyat förtroende att ansvara för servicedriften vid det danska livsmedelsvaruföretaget Danish Crowns anläggning i Jönköping kommun. L&T har sedan 2009 varit leverantör till aktören och sköter hygien i lokaler med olika typer av köttråvara, något som kräver specialistkunskaper och medarbetarna har grundutbildning om kemikalier, mikroorganismer och vattenteknik och till exempel har förståelse för hur det fungerar med kondensering och vatten.

Vi är glada och stolta att vi får fortsätta vårt framgångsrika samarbete med Danish Crown vid företagets anläggning i Jönköping, säger Mehran Moshtagh, Enhetschef L&T Service AB.

– Vi ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med Danish Crown, liksom med Jönköpings kommun som vi har ett bra samarbete med. Vi vill ge vår kund en service grundad på kompetens och den förmåga vi besitter att leverera säker drift med en hög servicenivå. Vårt mål är att ge våra kunder den bästa och mest relevanta servicen när vi befäster och utvecklar vår roll som den ledande leverantören.

Det nya avtalet börjar gälla i oktober i år och löper under tre år.

Vi ser fram emot fortsatt samarbete med L&T. De använder system och metoder som gör att vi tryggt kan ägna oss åt vår verksamhet medan vi litar på att hygien och säkerhet håller högsta nivå. Servicedriften av komplicerade fastigheter och känsliga verksamheter kräver hela tiden utveckling av leverantören. Vi uppfattar att L&T motsvarar de kraven, säger Richard Diber, platschef Danish Crown i Jönköping kommun.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078