23948sdkhjf

Miab stärker närvaron i Göteborg

Från och med den 1 februari 2023 ska Miab sköta lokalvård på Liseberg. Avtalet löper till 2026 och aktören uppskattar värdet till 18 miljoner kronor. Uppdraget för Liseberg följer på ett stort lokalvårdsuppdrag för Göteborg Stads räkning, i område centrum.

– Det är ett komplext och roligt uppdrag som stärker vår närvaro och position ytterligare i Göteborg. Det känns fantastiskt att få samarbete med Liseberg och vi ser fram emot ett gott samarbete, säger Richard Toppar, vd,  Miab.

–Vi på Liseberg ser fram emot ett bra och tryggt samarbete med Miab. Då Liseberg besitter en utmanande komplexitet i vårt städuppdrag, här ska städas bland annat fast food enheter, restauranger, butiker, kontor, omklädningsrum, spel, toaletter, attraktioner och fönsterputsning, så är det viktigt för oss att ha en leverantör som kan omhänderta ett sådant komplext uppdrag, och det är vi övertygade om att vi får med MIAB, ett företag som har erfarenhet och organisation att säkra vårt behov. Vi hälsar Miabs team välkomna till Liseberg, säger Pär Lerjebo, avdelningschef parkmiljö och ansvarig på Liseberg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078