23948sdkhjf

Vd-skifte på Asteri Facility Solutions

Maria Chagot har efterträtt Christopher Diaz på vd-posten hos Asteri Facility Solutions.

Hon beskrivs ha lång erfarenhet av facility management-branschen från olika ledande positioner inom strategi, marknadsföring och affärsutveckling och har bland annat arbetat för Sodexo. 

”Vi vill också passa på att rikta vårt varmaste tack Christopher Diaz som har beslutat sig för att lämna företaget. Han har lett företaget med ett starkt och alltid positivt ledarskap genom några utmanande år, såsom pandemins påverkan på verksamheten samt lett oss genom processen till vår nya ägare Mutares SE & Co, uppger bolaget i ett inlägg på Linkedin. 

Christopher Diaz lämnar Asteri efter drygt sex år, de senaste åren har han verkat som vd men arbetade tidigare som finanschef.

”Efter 6,5 år har jag tagit beslutet att lämna Asteri, tidigare Allianceplus. Det har varit ett svårt beslut att ta men det känns rätt att göra det nu. När jag kom till bolaget hade vi en negativ organiskt tillväxt och ett negativt operativt resultat. Nu när jag lämnar har vi en positiv tillväxt och ett positivt operativt resultat. Det har varit en rolig, tuff och väldigt lärorik resa där jag har fått möjligheten att arbeta tillsammans med fantastiska människor”, skriver Christopher Diaz i ett inlägg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093