23948sdkhjf

Lidl förstärker med fastighetsutvecklare

Lidl förstärker sitt fastighetskontor i Malmö med Peter Härle som ny fastighetsutvecklare. Peter har en lång fastighetsbakgrund med en gedigen erfarenhet av både förvärv och försäljning av utvecklingsfastigheter och råmark. Han kommer senast från Volito Fastigheter och dessförinnan från bland annat Jernhusen, Veidekke och Riksbyggen.

– Det känns jättekul att börja min nya tjänst som fastighetsutvecklare på Lidl Sverige. Det är inspirerande att få chansen att bidra till offensiva tillväxtplaner hos en så stark och långsiktig ägare. De ligger rätt i tiden med att göra skillnad på riktigt i människors vardag. Dessutom tilltalas jag av att Lidl Sverige har branschens högsta svansföring inom miljöbyggnad och brinner för att göra affärer, säger Peter Härle i en kommentar.

– Jag är oerhört glad att ha Peter i vårt fastighetsteam. Vi har flera stora utvecklingsprojekt som pågår och en hög etableringstakt. Med sin breda kompetens om marknaden i Syd och sitt nätverk i branschen kommer han vara en stor tillgång i Lidl Sveriges fortsatta utvecklingsresa när han tillträder i augusti, säger Petra Wahlström, fastighetschef på Lidl Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094