23948sdkhjf

Carotte i nytt avtal med Castellum – satsar i Jönköping

Nyligen signerade mat- och serviceföretaget Carotte avtal med Vasakronan gällande restaurang, reception, konferens och soft facility-tjänster i fastigheten som i folkmun benämns som ”Läppstiftet”, Lilla Bommen, i gästhamnen i Göteborg med start i höst. 

Nu har Carotte även tecknat avtal med fastighetsjätten Castellum avseende Werket, tidigare Statliga verken i Jönköping. Fastigheten ska bli en mötesplats och kontorshotell om 21 000 kvadratmeter och Carotte får ett helhetsansvar för samtliga mjuka tjänster i fastigheten inklusive restaurang, catering, event, städ, bemanning, konferens och coworking.

– Det finns nog flera skäl till att Carotte nu växer snabbt. Många projekt som pandemin försenat ska nu förverkligas. Men framför allt har marknaden förändrats. Medarbetare och arbetsgivare ställer helt nya krav på kontorsmiljöer och upplevelserna under arbetsdagen. Det är viktigare än någonsin att mat, service och möten bidrar med ett tydligt mervärde för varje specifik plats. På det området finns det faktiskt få företag som har vår kompetens och bredd, säger Christian Mertzig, koncernchef Carotte i en kommentar.

Werket öppnar våren 2023 och uppdraget innebär att Carotte etableras i Jönköping vid sidan av Stockholm, Göteborg och Malmö.

– Vi har länge haft en dialog med Castellum om potentiella projekt med krav på mat, service och möten i världsklass. Vid första besöket på Werket kändes det rätt direkt. Fastigheten har en otrolig potential, vilket kombinerat med Castellums höga ambitionsnivå och vårt erbjudande Carotte Concierge ger väldigt spännande förutsättningar, säger Oscar Ohlsén, chef för Carotte Concierge.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Fyra städbolag får uppdrag av Jernhusen
Trafikförvaltningen förlänger avtal om trygghetsvärdar
Vasakronan förlänger IFM-avtal med Coor
Krönika: Ny rättspraxis om golvpriser
Alberts Städservice i nya händer
Orbotech värvar tio: ”Vi går mot strömmen och lägger nu in nästa växel”
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.093