23948sdkhjf

Carotte i nytt avtal med Castellum – satsar i Jönköping

Nyligen signerade mat- och serviceföretaget Carotte avtal med Vasakronan gällande restaurang, reception, konferens och soft facility-tjänster i fastigheten som i folkmun benämns som ”Läppstiftet”, Lilla Bommen, i gästhamnen i Göteborg med start i höst. 

Nu har Carotte även tecknat avtal med fastighetsjätten Castellum avseende Werket, tidigare Statliga verken i Jönköping. Fastigheten ska bli en mötesplats och kontorshotell om 21 000 kvadratmeter och Carotte får ett helhetsansvar för samtliga mjuka tjänster i fastigheten inklusive restaurang, catering, event, städ, bemanning, konferens och coworking.

– Det finns nog flera skäl till att Carotte nu växer snabbt. Många projekt som pandemin försenat ska nu förverkligas. Men framför allt har marknaden förändrats. Medarbetare och arbetsgivare ställer helt nya krav på kontorsmiljöer och upplevelserna under arbetsdagen. Det är viktigare än någonsin att mat, service och möten bidrar med ett tydligt mervärde för varje specifik plats. På det området finns det faktiskt få företag som har vår kompetens och bredd, säger Christian Mertzig, koncernchef Carotte i en kommentar.

Werket öppnar våren 2023 och uppdraget innebär att Carotte etableras i Jönköping vid sidan av Stockholm, Göteborg och Malmö.

– Vi har länge haft en dialog med Castellum om potentiella projekt med krav på mat, service och möten i världsklass. Vid första besöket på Werket kändes det rätt direkt. Fastigheten har en otrolig potential, vilket kombinerat med Castellums höga ambitionsnivå och vårt erbjudande Carotte Concierge ger väldigt spännande förutsättningar, säger Oscar Ohlsén, chef för Carotte Concierge.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078