23948sdkhjf

Carotte tecknar avtal med Vasakronan för ikoniskt landmärke

Signerar nytt helhetsuppdrag på fem år.

Carotte ska genom ett nytt avtal driva restaurang, reception, konferens och soft facility-tjänster i Vasakronans fastighet som i folkmun benämns som ”Läppstiftet”, Lilla Bommen, i gästhamnen i Göteborg med start i höst. Avtalet löper på fem år.

Aktören fördjupar därmed samarbetet med fastighetsjätten och det nya uppdraget blir Carottes första helhetsprojekt i samarbete med Vasakronan. Sedan tidigare har aktörerna  samarbetat med coworking-konceptet Arena.

– Den nya verkligheten med flexibla arbetstider och utsuddade gränser mellan det fysiska och digitala mötet ställer nya krav på leverantörer av restaurang, catering, service och andra mjuka kontorstjänster. Därför har vi på Carotte anpassat oss till den nya verkligheten och hjälper idag många kunder att transformera sina kontor, säger Christian Mertzig, koncernchef på Carotte i en kommmentar.

– Chansen att öppna i Göteborg i och med ett projekt som Läppstiftet är verkligen unikt och ett stort förtroende från Vasakronan som vi ser fram emot att leverera på, säger Christian Mertzig vidare.

Carotte, som firar 40 år i år, har sedan pandemins inledning storsatsat inte bara på restaurang och catering utan även på service, lokalvård och kontorstjänster i Carotte Concierge.

– Vi har aktivt sökt efter rätt projekt i Göteborg för att lansera vårt helhetserbjudande med mat, housekeeping och event vid sidan av vår befintliga bemannings- och rekryteringsaffär. Att tillsammans med Vasakronan återuppfinna ett landmärke som Läppstiftet är en perfekt möjlighet för hela Carotte att visa Göteborg hur möten kan göra skillnad, säger Oscar Ohlsén, chef för Carotte Concierge i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078