23948sdkhjf

Han går in i Sabis styrelse

Håkan Åkerström, tidigare vd för Bergendahls Food, är ny styrelseledamot i mat- och serviceföretaget Sabis AB. Han tillträdde sin roll under första kvartalet 2022.

– Jag känner Sabis som ett nyfiket och välskött familjeföretag med en gedigen historia att luta sig emot. Nu ser jag mycket fram emot att tillsammans med övriga i styrelsen bidra till Sabis fortsatta utveckling, inom alla tre affärsområden, säger Håkan Åkerström i en kommentar.

– Vi är mycket glada att Håkan kliver in i Sabis styrelse. Hans breda erfarenhet från detaljhandeln i kombination med en gedigen kunskap om restaurangbranschen stärker vårt styrelsearbete på ett väldigt bra sätt, säger Sabis styrelseordförande Caroline Cederblad.

Familjeföretaget Sabis är inne i en stark tillväxtfas och under 2022 lanserar man även en ny butik, Hemköp Sickla i Sickla Galleria, som blir företagets sjätte livsmedelsbutik inom samarbetet med Hemköp.

Håkan Åkerström har samlat på sig en rad styrelseuppdrag. Han är bland annat ordförande i upphandingsföretaget Tendmill, Martin & Servera, RP Frukt, och grossistföretaget Västanvinden i Landskrona. Han har dessutom styrelseuppdrag i bland annat Stockfiller och Felestad Trading.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Swatab förvärvas av Sandberg Development – blir helägt dotterbolag
Vd-skifte på Asteri Facility Solutions
MTR fortsätter robottester – Kärcher nästa aktör
Från Bredablick till HSB Södertörn
Blir vd för N-Clean
Caverion får uppdrag av Peab gällande Hudiksvalls sjukhus
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.078