23948sdkhjf

Han går in i Sabis styrelse

Håkan Åkerström, tidigare vd för Bergendahls Food, är ny styrelseledamot i mat- och serviceföretaget Sabis AB. Han tillträdde sin roll under första kvartalet 2022.

– Jag känner Sabis som ett nyfiket och välskött familjeföretag med en gedigen historia att luta sig emot. Nu ser jag mycket fram emot att tillsammans med övriga i styrelsen bidra till Sabis fortsatta utveckling, inom alla tre affärsområden, säger Håkan Åkerström i en kommentar.

– Vi är mycket glada att Håkan kliver in i Sabis styrelse. Hans breda erfarenhet från detaljhandeln i kombination med en gedigen kunskap om restaurangbranschen stärker vårt styrelsearbete på ett väldigt bra sätt, säger Sabis styrelseordförande Caroline Cederblad.

Familjeföretaget Sabis är inne i en stark tillväxtfas och under 2022 lanserar man även en ny butik, Hemköp Sickla i Sickla Galleria, som blir företagets sjätte livsmedelsbutik inom samarbetet med Hemköp.

Håkan Åkerström har samlat på sig en rad styrelseuppdrag. Han är bland annat ordförande i upphandingsföretaget Tendmill, Martin & Servera, RP Frukt, och grossistföretaget Västanvinden i Landskrona. Han har dessutom styrelseuppdrag i bland annat Stockfiller och Felestad Trading.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078