23948sdkhjf

Textilia ny samarbetspartner till Svenska Kocklandslagen

Samarbetet är tecknat på tre år och Textilia ska tillhandahålla skräddarsydd tvätt- och textilservice åt de båda landslagen.

I förra veckan kunde Rent berätta att Textilia skapar ett gemensamt erbjudande under namnet Textilia Horeca som är en riktad satsning på skräddarsydd textilservice för hotell, restaurang och catering.

Nu blir Textilia även officiell partner till Svenska Kocklandslaget och Svenska Juniorkocklandslaget kommer att tillhandahålla skräddarsydd tvätt- och textilservice åt de båda landslagen.

Därtill instiftar Textilia och Svenska Kockars Förening ett mångfalds- och inkluderingspris kallat Restaurangbranschens vardagshjälte som ska tilldelas en person inom restaurangbranschen som ”gjort betydande insatser för att öka mångfalden inom branschen och skapa en jämställd och inkluderande miljö där alla är välkomna och trivs”.

Prissumman är på 30 000 svenska kronor och utmärkelsen delas ut under Svenska kockars förenings vårmiddag och i samband med årligt representantskapsmöte/kongress.

– Vi är stolta och glada över möjligheten att stötta svenska kocklandslagen under de närmsta åren och samtidigt få dela med oss av vår expertis inom området tvätt- och textilservice som en viktig del i den kulinariska upplevelsen. Dessutom har vi i Svenska kockars förening funnit en samarbetspartner och ett landslag där vi ser stora likheter mellan våra verksamheter och i våra värderingar, säger Fredrik Lagerkvist, vd Textilia i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078