23948sdkhjf

Textilia samlar erbjudandet mot hotell, restaurang och catering

Skapar nytt affärsområde och byter namn på Modern tvätt i Malmö till Textilia Horeca.

Textilia har sedan specialiserade tvätterier i Malmö, tidigare Modern tvätt, och Göteborg, tidigare Göteborgstvätt, för att möta behoven inom hotell, restaurang och catering.

Nu skapas ett gemensamt erbjudande under namnet Textilia Horeca som är en riktad satsning på skräddarsydd textilservice för hotell, restaurang och catering.

– Tiden är rätt då vi ser att det finns en tillväxtpotential inom segmentet hotell, restaurang och catering. Att leverera textilservice till horeca-segmentet skiljer sig dessutom mot den textilservice vi levererar till vård och omsorg varför ett affärsområde med specialiserade tvätterier är rätt väg att gå för oss, säger Fredrik Lagerkvist, vd på Textilia i en kommentar.

Förutom den erfarenhet och kompetens som finns inom Textilias anläggningar i Malmö och Göteborg bidrar Textilias moderbolag DFD, som bolaget uppger är marknadsledande inom segmentet i Danmark, med ytterligare erfarenhet och kompetens samt tillgång till ett beprövat sortiment och ett paketerat erbjudande för den svenska marknaden.

Casper Steinö, nuvarande platschef och säljare i Malmö leder den nya  satsningen vilket bland annat innebär att Modern tvätt i Malmö byter namn till Textilia Horeca och en lokal kundtjänst för horeca-kunder inrättas i Göteborg.

– Det känns fantastiskt roligt att kunna visa vad vi faktiskt kan göra för våra kunder. Jag ser verkligen fram emot att träffa nya potentiella kunder under våren, säger Casper Steinö i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Ny vd för Städarna i Jönköping
Han blir ny vd för Hako
Essity kvartalsrapport: "Nettoomsättningen ökade kraftigt"
Ny operativ chef hos Lexium
Från Office Management till Happy Boss
Städab i nya händer
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.078