23948sdkhjf

Lexium vinner nya uppdrag: ”Tar på allvar steget in att leverera FM-tjänster åt Göteborg Stad”

Nya uppdrag inom lokalvård och fastighetsservice.

Lexium Fastighetsdrift vinner nya affärer i Göteborg och sköter från den 1 janauri i år en helhetslösning inom lokalvård åt Hvitfeldtska Gymnasiet. Därtill har aktören via offentlig upphandling även tilldelats uppdragen om att leverera löpande fastighetsservice till både Förbo Härryda om totalt sett 2233 stycken lägenheter och Förbo Mölndal om totalt sett 1406 stycken lägenheter.

– Att bli tilldelat lokalvårdsuppdrag på Hvitfeldtska gymnasiet som är den största gymnasieskolan i Göteborg innebär Lexium Göteborgs största lokalvårdsuppdrag hittills. Vi tar i och med detta uppdrag på allvar steget in att leverera FM- tjänster åt Göteborg Stad. Ett bra referensobjekt gällande typ av uppdrag såväl som i volym, säger Henrik Kopp Söderström, account manager hos Lexium i en kommentar.

Upphandlingarna är också en del i att Lexium Fastighetsdrift under fjolåret breddat och slipat erbjudandet, menar aktören.

– Bakom dessa vunna upphandlingar ligger gedighet och långsiktigt arbete på att stärka våra positioner som en pålitlig leverantör av fastighetsdrift i Göteborg. Det rör sig om stora, prestigefyllda uppdrag där vår kompetens sätts på sin spets. Vi är glada och stolta över att kunna presentera dessa två nya uppdrag, och vi ser mycket fram emot att bevisa oss över kontraktsperioden. Stort tack till båda Hvitfeldska och Förbo för visat förtroende, säger vd Svetlana Garint, Lexium Fastighetsdrift i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
CWS Sweden ökar närvaron i Norrland genom förvärv av Kem-Man
Ny vd för Städarna i Jönköping
Riksbyggen utvidgar marknadsområden
Lifeclean avser göra riktad emission
Han blir ny vd för Hako
Essity kvartalsrapport: "Nettoomsättningen ökade kraftigt"
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.391