23948sdkhjf

Carotte öppnar lokalkontor

Carottekoncernen fortsätter att expandera och öppnar nu sitt tredje lokalkontor efter Stockholm och Göteborg. Malmökontoret inbegriper i ett första steg Carotte Staff, företagsgruppens dotterbolag för bemanning och rekrytering inom besöksnäring och servicesektor.

– Vår lokala organisation kommer ledas av ett erfaret och meriterat team. I samband med uppstarten startar även Carotte Academy för Malmö där vi ser fram emot att träffa och utbilda nya servicetalanger, säger Negin Hafizi, leveranschef på Carotte Staff.

 Läs också: Från mat till exklusic facility

Inom kort kommer koncernen också att lansera ett eget digitalt verktyg för facility services, något som i första hand kommer att erbjudas stora kunder.

Om Carotte: Carotte, som grundades 1982, har tills för några år sedan i huvudsak fokuserat på catering och event. Sedan 2019 har nya ägarna, tillika bröderna, Christian och Magnus Mertzig expanderat och breddat verksamheten. Idag består koncernen av fem dotterbolag; Carotte Catering, Carotte Event, Carotte Staff, Carotte Housekeeping och Carotte Deli. Företaget har 75 anställda på heltid och 500 på deltid.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094