23948sdkhjf

Munskydd införs på Nordic Choice

Munskydd är numera obligatoriskt för alla anställda som har direktkontakt med gäster på hotellkedjan Nordic Choice.

All hotellpersonal som har direktkontakt med gästerna åläggs nu att bära munskydd på Nordic Choice Hotels, vilket bland annat innefattar städ- och receptionspersonal.

Munskydden ska dock inte ses som en ersättning av tidigare införda åtgärder som social distansering, handtvätt och grundlig rengöring av publika ytor förtydligar hotellkedjan i ett pressmeddelande.

– Ända sedan coronautbrottets början så har vi infört åtgärder på våra hotell för att möta myndigheternas rekommendationer. Vi tar nu ytterligare ett steg i att öka tryggheten för våra gäster och anställda genom att införa munskydd för vår personal som är i direktkontakt med gästerna. De ska vara helt försäkrade om att vi gör allt vi kan för att deras vistelse hos oss ska vara trygg och säker, säger koncernchef Torgeir Silseth.

Munskydd erbjuds också konferensdeltagare.

– Vi vet att det finns ett uppdämt behov för människor att mötas och konferera och ser nu sakta men säkert att viljan att börja arrangera möten igen ökar. För oss har det därför varit viktigt att göra allt vad vi kan för att erbjuda säkra och trygga mötesplatser. En viktig del i det är att vi nu erbjuder mötesdeltagare särskilda corona-kit med munskydd, handsprit och handskar, säger Torgeir Silseth.

Nordic Choice Hotels genomför i samband med introduceringen av munskydd särskilda utbildningar för användningen av dessa. Munskydden och övrigt innehåll i corona-kittet finns också tillgängliga för köp av hotellets gäster.

Nordic Choice Hotels har över 200 hotell i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Baltikum, varav närmare 100 i Sverige.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094