23948sdkhjf

Ny vd för Bele Cleaning System

Markus Jörgensen är sedan januari i år ny vd för LMS Bele AB. Bolaget består av två delar, Leathermaster Scandinavia och Bele Cleaning System.

Han har varit verksam i bolaget sedan 2004 och fortsätter att jobba med försäljning på Bele Cleaning System vid sidan av det nya vd-jobbet.

LMS Bele AB har totalt 9 anställda med en total omsättning om ca 45 MKR. Bele Cleaning System, som sköter inköp och försäljning av städprodukter, omsätter ca 18 miljoner.

– Jag hoppas kunna etablera nya distributörer utanför Sverige för att kunna växa även på exportsidan, både på Leathermaster och Bele Cleaning System, säger Markus Jörgensen.

– Vi ska utveckla våra vagnar (bolaget köpte Starks vagnar från Tebo 2017) för att även i fortsättningen kunna erbjuda marknaden ett av de bästa vagnsortimenten. Dessutom har vi börjat titta på en del nya produkter – bland annat har vi tagit in en ny klibbmatta och sprayflaskor av hög kvalitet.

Hur ser tillväxtmålen ut kommande femårsperiod?

– Marknaden som vi verkar på är stor med få aktörer – det sker konsolideringar hela tiden där mindre kunder går in i större konstellationer. Vi har bra partners idag och vi ser möjligheter att växa tillsammans med dem.

Hur jobbar ni med hållbarhet?

– Vi har under februari månad fått klart med vår ISO-certifiering och är nu certifierade under ISO 9001 samt ISO 14001 vilket inte många av våra konkurrenter är. Detta var ett uttalat mål för oss för att kunna visa kunder och marknad att vi kan kvalitetssäkra vår verksamhet.

– De senaste åren har vi även Svanen-märkt ett antal produkter och det kommer vi att fortsätta med, säger Markus Jörgensen, nytillträdd vd för Bele Cleaning System.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079