23948sdkhjf

Inspira vinner Fagersta Stainless

Uppdraget omfattar lokalvårdstjänster av produktionslokaler i industrimiljö samt tillhörande kontorsutrymmen.

– Lokalvård i tung industriell produktion ställer höga krav på kvalitet och leveranssäkerhet. Vi har en stark lokal organisation och kommer i nära samarbete med kunden arbeta för att höja helhetsupplevelsen i Fagersta Stainless lokaler för medarbetare och kunder, kommenterar Per Karlsson vd på Inspira.

Uppdraget startade första januari och avtalet löper upp till fyra år inklusive optionsår.

– Inspira har i upphandlingen visat förståelse och rätt ambition för våra behov och vår verksamhet tillsammans med en tydlig struktur för kvalitetssäkring, säger Dusan Doslic, Purchasing Manager på Fagersta Stainless.

– För oss är nära dialog och synen på partnerskapet viktig. Inspiras lokala närvaro med ansvariga på plats har varit avgörande för oss, fortsätter Dusan Doslic.

– Det här uppdraget ger oss spännande möjligheter att fortsätta växa lokalt, säger Per Karlsson.

Bolaget har sedan 2016 lokalvårdsuppdraget för Outokumpo i Avesta, som ingår i samma företagsgrupp som Fagersta Stainless.


Fagersta Stainless, världsledande inom tillverkning av rostfri valstråd och dragen tråd för produktion inom bil-, bygg- och hushållsindustrin, omsätter cirka 160 miljoner euro, har omkring 250 anställda och ingår i Outokumpu-gruppen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078