23948sdkhjf

Scandinavian XPO väljer Inspira

Inspira kommer att leverera lokalvård och bemanningstjänster till den nya evenemangsarenan Scandinavian XPO. Uppdraget i Arlandastad startar den 1 januari 2021.

– Nu har Inspira klivit ombord på XPO-skutan och vi är så glada för det. Våra kunder ska känna sig trygga när de genomför event, mässor och konferenser hos oss och därför har vi valt starka och kompetenta partners. Inspira har lång erfarenhet av städtjänster och bemanning i stora komplicerade arenamiljöer vilket borgar för den typ av leverans vi behöver, säger Staffan Littmarck, CEO för Scandinavian XPO.

Inspira kommer att utföra alla typer av lokalvårdstjänster samt bemanna med personal i arenans garderober och värdar vid evenemang anpassade till allt från 50 till 8 500 gäster.

– Det är hedrande att Scandinavian XPO valt Inspira och spännande att vi är med redan innan arenan öppnas. Det ger oss möjlighet att forma en optimal lösning som bygger på våra erfarenheter och speglar Scandinavians XPO:s erbjudande till marknaden, säger Per Karlsson, vd på Inspira.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093