23948sdkhjf

Tamm Maskinpartner förstärker

Tamm Maskinpartner förstärker genom att rekrytera ny vd och ny försäljningschef.

Niklas Carneheim har rekryterats som ny vd och Lars Lagergren som ny försäljningschef. Båda går dessutom in som delägare i bolaget.

– Det är med mycket stor glädje som jag kan konstatera att vi sannolikt har lyckats attrahera och rekrytera Sveriges främsta radarpar inom försäljning, service och reparationer av professionell städ- och högtrycksutrustning, kommenterar Elias Melki, styrelseordförande Tamm Maskinpartner AB. Att de båda dessutom väljer att bli delägare är ännu roligare, och jag ser verkligen fram emot vårt fortsatta samarbete.

Tamm har som målsättning att vara den självklara maskinpartnern, där företagets kompetens, erfarenhet och produktutbud bidrar till kundernas framgång. Företaget erbjuder ett flertal lösningar och varumärken och är bland annat certifierat Nilfiskcenter och återförsäljare av Polti ångmaskiner. Huvudkontoret finns i Haninge; leverans- och servicenätet täcker hela landet.

Tamm Maskinpartner AB kommer att ägas till 50% av MSB Center AB samt 50% av CarneLag Holding AB, som ägs av Niklas och Lars.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079