23948sdkhjf

Chans lära mer om ledarskap

Bara en månad kvar till Städbranschen Sveriges konferens och utbildningsdagar om ledarskap i städbranschen.

Hållbart ledarskap i städbranschen, hur ser det ut? Det är temat på Städbranschen Sveriges konferens och utbildningsdagar.

Branschdagarna riktar sig till alla med ledarskap i sin befattning och till alla de som funderar på att ta steget och bli ledare eller chef.

Att vara chef och ledare är inte lätt, särskilt inte i den tuffa städbranschen. Ledarskapet är extra viktigt i dessa situationer.

– Som chef och ledare är du en otroligt viktig person för att höja städyrkets status och locka fler ungdomar till yrket, säger Carina Boman Helgesson, styrelseledamot SBS.

Hon vill att man ska låta sig inspireras av föreläsare, chefer och ledare i olika befattningar som delar med sig av sin stora kunskapsbank.

Till exempel av Sara Lindberg och Maria Flana Gan Sundqvist, författare till boken "Nyckel till framgång – Organisatorisk och social arbetsmiljö, och av Anders Lundin, elittränare och f d förbundskapten i handboll samt certifierad förändringsledare.

Branschdagarna innehåller även workshops och nätverkande samt en minimässa där man får möjlighet att träffa branschens städleverantörer.

Här hittar du hela programmet

Anmälan till Carina.bomanhelgesson@stadbranschensverige.se

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.14