23948sdkhjf

Hemfrid får kvalitetsutmärkelse

Hemfrid var en av tolv vinnare vid Deloittes första prisutdelning i Sverige för utmärkelsen Best Managed Companies.

Best Managed Companies (bäst ledda bolag) är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata företag utifrån kriterier som bedömer strategiskt fokus, operationell struktur, företagskultur och ekonomisk utveckling

Läs också: Hemfrid expanderar till Linköping

– Det är oerhört hedrande att få en sådan fin utmärkelse av Deloitte. Vi ser det som ett kvitto på att starkt värderingsdrivet arbete, fokus på hållbara tjänster och ett bra strukturkapital har varit rätt väg att gå, kommenterar Hemfrids vd Maria Andersson i ett pressmeddelande.

Programmet grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades 2018 av Deloitte i samarbete med Nasdaq och i år delas utmärkelsen ut för första gången i Sverige. Syftet är att lyfta fram välskötta privata svenska bolag som utgör en viktig del av svenskt näringsliv.

Bolag ansöker för att delta i tävlingen och en oberoende jury väljer sedan ut de 12 företag som uppfyller alla kvalitetskrav för att få utmärkelsen.

Juryn består av Jenny Rosberg, vd för ROPA Management, entreprenör och styrelseproffs, Kim Persson, serieentreprenör, grundare och vd för Sjö&Hav Outdoor Care samt Håkan Sjögren, chef och ansvarig för noteringar på Nasdaq i Stockholm.

Hemfrid fick ta emot utmärkelsen den 14 mars vid ett evenemang på Fotografiska i Stockholm. De andra pristagarna som uppmärksammades för framgångsrikt företagande var Axel Christiernsson, Bisnode, EasyPark, Ellos, Engcon Holding OX2 Group, Piab, Profoto Holding, Pågen, Roxtec och Sigma Technology Group.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078