23948sdkhjf

Inspira stödjer ungdomsidrott

Fotbollslaget från Hässelby SK FF med 29 pojkar födda 2008 har tagit emot sina nya träningskit.

Med konceptet ”Inspira - Supporting Young Athlethes” stödjer företaget ungdomslag (upp till 14 år) med modern träningsutrustning.

Läs också: Scandinavian XPO väljer Inspira

– Ungdomsidrotten gör stor skillnad och ger alla oavsett bakgrund möjlighet till gemenskap och hälsosamma vanor. Vi vill bidra till att göra det enklare att vara med och göra träningen rolig, säger Charlotte Klärre, hållbarhetschef på Inspira i ett pressmeddelande.

I Hässelby SK FF P08:1 spelar 29 pojkar som brinner för att spela fotboll och för den fina gemenskapen i laget. Laget tränar flera gånger i veckan och under säsongen spelas även många matcher. Det blir många klädbyten under en säsong och kläderna slits snabbt ut. Alla i laget har nu fått sina nya träningskit som innehåller en modern funktionströja, ryggsäck och en mössa.

– Det var en stor händelse för våra spelare att bli sponsrade. Bra utrustning kostar en hel del och stöd av denna typ underlättar för många av våra spelare. Dessutom ser det väldigt snyggt ut, säger Patrik Samuelsson, lagledare och tränare för Hässelby SK FF P08:1.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094