23948sdkhjf

Allianceplus lämnar 26 orter

Det är nu klart vad rekonstruktionen innebär och hur många fast anställda och visstidsanställda som berörs av neddragningen.

Som tidigare meddelats genomgår Allianceplus Sverige en rekonstruktion och omorganisation där fokus framöver kommer att ligga på färre men större regioner i landet.

Det innebär att man har sett över hela verksamheten och beslutat att avsluta driften på 26 orter i landet. Totalt berörs 31 fast anställda och ett 40-tal visstidsanställda medarbetare.

Den 25 januari meddelade bolaget i ett pressmeddelande att man lägger ned på 26 orter i landet. Totalt berörs 31 fast anställda och ett 40-tal visstidsanställda medarbetare.

– Vi avslutar driften på de orter där vi har haft för små volymer och där det inte finns möjligheter att växa eller där verksamheten har gått med förlust, säger Dalia Ramzi, vd för Allianceplus Sverige.

– Förändringen med större men färre regioner skapar förutsättningar för oss att kunna få en närmare relation med våra kunder. Vi kommer också utveckla våra servicetjänster och skapa flexibla servicelösningar anpassade efter våra kunders behov.

I omställningen samarbetar Allianceplus med Trygghetsfonden som kan erbjuda stöd till exempel när det gäller coaching till nytt arbete, kurser eller eventuellt omställningsstöd.

Allianceplus avslutar kontrakt på 24 orter

Karlskrona
Borlänge

Läs också: Allianceplus varslar drygt 60

Falun
Östersund
Jönköping
Nässjö

Läs också: Ännu ett bolag begär rekonstruktion

Vetlanda
Kalmar
Västervik
Vimmerby

Läs också: Allianceplus granskar samtliga dokument

Loftahammar
Ljungby
Blackstad
Edsbruk
Överum
Skövde
Trollhättan
Gamleby
Växjö
Piteå
Sundsvall
Mariestad
Borås
Uddevalla

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.14