23948sdkhjf

Tre väljer Inspira till nya huvudkontoret

Mobiloperatören Tre (Hi3G Access AB) och Inspira har tecknat avtal om arbetsplatsservice på nybyggda huvudkontoret i Stockholm.

Inspiras uppdrag omfattar en samordnad lösning för lokalvård, hygienmaterial, växtinredning, kaffe- och vattenmaskiner.

Läs också: Scandinavian XPO väljer Inspira

Det nya huvudkontoret är 14 300 kvadratmeter och arbetsplats för 1 400 medarbetare. 

Mobiloperatören Tre har byggt sitt nya huvudkontor i stadsdelen Söderstaden mitt emot Globen. På fjorton våningsplan blandas ytor och möbler avsedda för fokus och koncentration med öppna färgglada mötesplatser.

Arbetssättet på kontoret är verksamhetsanpassat – medarbetarna själva väljer hur de lägger upp sin dag och i vilken del av kontoret de kommer att jobba under dagen.

Avtalet trädde i kraft i samband med inflyttningen under hösten 2018.

Läs också: Inspira förnyar kontrakt med Flygfyren


– Inspira svarar upp mot våra höga miljökrav och har erfarenhet av arbetsplatsservice på andra arbetsplatser där arbetssättet liknar vårt. Inspira har satt sig in i vårt sätt att arbeta och har visat en stor flexibilitet när vi ibland behöver förändra saker med kort varsel. De är lyhörda och snabbfotade, precis som vi, kommenterar Vicktoria Tarré i ett pressmeddelande.

– Vi levererar svanenmärkt lokalvård, miljömärkta hygienartiklar, använder ultrarent vatten istället för rengöringskemikalier och vi har valt kaffeprodukter som bidrar till utvecklingen för människor i kaffeproducerande länder. Lösningen har skapats med största fokus på hållbarhet och för att höja arbetsplatsupplevelsen för Tres medarbetare, kommenterar Per Karlsson vd Inspira.

Tre har ca 2 000 anställda och äger och driver 3G- och 4G-mobilnät i Sverige och Danmark.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094