23948sdkhjf

Veidekke väljer Effekt

Effekt Svenska tar hand om lokalvården på Veidekkes huvudkontor i Solna.

Veidekke är ett av Skandinaviens största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag. Nu har det börsnoterade bolaget bestämt sig för att ge Effekt Svenska ansvaret för lokalvården på huvudkontoret i Solna Business Park.

– Vi valde Effekt för att de har stor erfarenhet av kvalitativa leveranser med ett personligt och nära samarbete. De kan dessutom erbjuda ett antal tilläggstjänster, vilket gör deras leveranslösning ännu mer intressant, säger Pia Kangas, kontorschef på Veidekke.

Avtalet träder i kraft den 1 januari 2019.

– Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete. Vi på Effekt ska bidra till att skapa en välkomnande och attraktiv kontorsmiljö för såväl anställda som besökare hos Veidekke, säger Effekts vd Mikael Wallner.

Effekt Svenska AB har nyligen förvärvat Global Fastighetsservice och fastställt en ny organisationsstruktur. Så sent som i förra veckan blev det även klart att Effekt går ihop med Aremo Sanering AB för att bilda ett av Sveriges största företag inom klottersanering. Inräknat de nya dotterföretagen omsätter Effekt cirka 150 miljoner kronor och sysselsätter nu omkring 300 personer.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.208