23948sdkhjf

Här är Effekts nya laguppställning

Effekt Svenska inför ny organisationsstruktur efter förvärvet av Global Fastighetsservice.
Som Rent tidigare berättat så har Effekt Svenska AB förvärvat branschkollegan Global Fastighetsservice AB (läs mer här). Nu meddelar Effekts ledning att en ny organisationsstruktur sjösätts som en konsekvens av förvärvet. Dels för att nyttja synergierna mellan bolagen, dels för att främja kvalitet, tillväxt och lönsamhet för hela koncernen.
Den nya Effektkoncernen, som leds av vd Mikael Wallner, kommer under 2019 att omsätta cirka 150 miljoner kronor och sysselsätta cirka 300 personer. 
Här är den nya laguppställningen:
Anita Lundqvist tillträder som driftchef med ansvar för företagets driftledare och samtliga leveranser.
Birgitta Wikdahl tillträder som affärsutvecklare med ansvar för offentliga upphandlingar. 
Karin Andersson, som i dag arbetar som controller på Effekt, tillträder som affärsutvecklare med ansvar för Nya affärer.
Andreas Anker, som är personalansvarig för Effekt, tillträder tjänsten som personalchef med ansvar för HR och lön.
Samtliga tjänster gäller för hela Effektkoncernen och tillträds under hösten. Anita Lundqvist och Birgitta Wikdahl var tidigare ägare till Global. De kommer båda att ingå i företagets ledningsgrupp.
– Jag är mycket nöjd med hur vi formerar bolaget för att möta alla möjligheter och utmaningar 2019. Och vi kommer ständigt att arbeta med att utveckla vår verksamhet med målet att alltid sätta kundupplevelsen i fokus, säger Effekts vd Mikael Wallner.
Effekt Svenska äger sedan tidigare även dotterbolaget TKS Total Klottersanering i Sverige AB.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.221